Vraag een proefrit aan huis aan.

De byAr Volta e-bike uitproberen? Maar (nu) liever niet de deur uit?
Geen zorgen, wij komen naar jou toe.

 

Alles op een rijtje

  • De proefrit aan huis is geheel vrijblijvend
  • Na het inplannen nemen we contact met je op
  • We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM

Liever telefonisch boeken? Bel 033 – 285 49 31

U kent ons van

De Volta byAr

De ultieme ECitybike

De prijs van de Volta byAr is €3500,-

  • Onderscheiden in ontwerp
  • Simpel en comfortabel in gebruik
  • Hoge kwaliteit en geen onderhoud

Alle informatie op een rijtje? Download hieronder de brochure.

Technische specificaties

De ByAr Volta onderscheid zich niet alleen door zijn comfort maar is ook simpel in gebruik.  Gekenmerkt door zijn uniek design is de Volta een kwaliteitsfiets die opvalt. Dankzij zijn gunstige zwaarte punt, zeer stijf frame, de zelflerende motor en de cardanas aandrijving is de byAr Volta een unieke E-stadsfiets.

Wat zeggen onze klanten?

Sinds 2 jaar heb ik een byAr-bike. Eén van de eerste. Met het logo van mijn bedrijf Parcours erop. Ik fiets graag door de regio. Ondanks een beenbreuk kan ik met deze fiets hellingen en tegenwind prima aan. Het is een eye-catcher. Mensen zeggen: Wat een bijzondere fiets heb jij! Fietst hij lekker? En dan zeg ik: fantastisch! Nog nooit zo’n fijne fiets gehad.

Marieke

Ik stap bijna niet meer in de auto, fiets veel liever. Iemand in ons dorp vertelde laatst: “Jouw fiets is hier het meest gefotografeerde onderwerp.” Soms zelfs als ik ergens fiets, gaat het raampje open met de opmerking “Gave fiets!

Willy

Ik ben al met al zeer tevreden met deze bijzondere fiets. En krijg van menigeen langs de weg complimenten over de bijzondere look. Een enkeling herkent zelfs dat het een fiets met cardanas-aandrijving betreft. Dat zijn de ware fietsliefhebbers. Het is een heerlijke fiets om op te rijden, goede instap en een goede zit. En ik kan er langdurig ontspannen mee vooruit. Deze byAr is byfar mijn lekkerste gadgetfiets.

Maaikel